Nationale Stadsdichtersdag 2017

Zaterdag 2 september is het weer Nationale Stadsdichtersdag. Stadsdichters uit Nederland en Vlaanderen reizen af naar Lelystad om daar hun stadspoëzie te presenteren. Uiteraard ben ik als stadsdichter van Lelystad ook van de partij. ’s Avonds zullen de dichters vanaf 20:00 uur in het Agoratheater hun stadsgedichten voordragen en wordt de uitslag van de Stadsgedichtenwedstrijd 2017 bekend gemaakt. Ik zal als stadsdichter van Lelystad de avond openen. Een uniek evenement dat de poëzieminnende mens niet missen mag. Komt dat zien!

Thomas Gerla

Thomas Gerla

Mijn naam is Thomas Gerla en ik ben wat je noemt een rasechte Lelystedeling. Geboren en getogen in Lelystad en daar nog steeds met veel plezier woonachtig. Op 23 juni 2017 ben ik op festival Sunsation officieel tot stadsdichter van Lelystad beëdigd, het jaar waarin Lelystad haar vijftigjarig bestaan viert.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *